Krediet-info.eu

Snel even wat extra geld lenen


Iedereen kan weleens in de situatie terechtkomen waarin ze een betrekkelijk klein geldbedrag snel nodig hebben. Meestal gaat het om een bedrag van nog minder dan € 1000.

geld lenen Stel dat je net wat tekort komt voor je huur of je wasmachine gaat bijvoorbeeld stuk. Op zo'n momenten is het fijn om terug te kunnen vallen op de mogelijkheid van een klein bedrag lenen. Veel mini leningen zijn beschikbaar in de orde van grootte van € 500 tot € 750. Wil je ergens rond de duizend euro lenen dan kom je met zo'n mini lening dus net tekort. Een mogelijkheid is dan om twee mini leningen te nemen, of de mini lening te combineren met bijvoorbeeld een roodstand mogelijkheid.
Een klein bedrag van enkele honderden euro's kan over het algemeen worden overbrugd met een roodstand mogelijkheid of bijvoorbeeld een creditcard. Je hoeft dan niet meer in 1 keer € 1000 te lenen, maar je kunt het opdelen in kleinere bedragen. Het is dus fijn om een soort reserve mogelijkheid te hebben om op terug te vallen. Als de tijden wat beter zijn, zorg dus dat je kredietmogelijkheden aanvraagt, ook al heb je het niet direct nodig.
Je moet nu al zorgen voor reserve zodat je straks niet verrast wordt door een mindere periode. Een reserve van € 1000 euro kan nooit kwaad, want als je het nodig hebt heb je het echt nodig!

Door: Paul Vrode

<< Terug van geld lenen naar home