Krediet-info.eu

Lenen Student


De combinatie van lenen en student is geen ongebruikelijke. Door de lage inkomsten van de gemiddelde student is lenen welhaast een noodzaak. Dat studenten steeds meer lenen blijkt uit het ene onderzoek na het andere. Een bijbaan hebben naast je studie valt niet mee Een aanvullende beurs is meestal niet genoeg om de onkosten te dekken.
Er blijft weinig over als je nog eens wat extra wilt doen door de maand. De IB-groep geeft je overigens als student wel de kans om iets bij te lenen.
lenen studentTegen lage rentes hebben zij goede mogelijkheden voor de gemiddelde student.
Soms kun je bij jouw huisbank rood staan als je even een maand moeilijk zit. Op die manier los je snel en gemakkelijk een nijpend budget tekort op.
Wil je een lening als student, dan wordt het soms moeilijker. Vanwege beperkte inkomsten en beperkt onderpand is een studentenlening nog knap lastig af te sluiten.
Een lening voor studenten zal dus wel gewoon blijven. Zolang er geen verbetering zit in de arbeidsomstandigheden voor studenten zal lenen welhaast een noodzaak blijven.
Niemand heeft er wat aan als je ondergesneeuwd wordt door financiƫle verplichtingen zodra je klaar met je opleiding bent, dus zorg dat je van te voren wel weet hoe je jouw lening gaat terugbetalen.

Door: Paul Vrode

<< Terug van lenen student naar home