Krediet-info.eu

Leningen vergelijken


Het is tegenwoordig makkelijk om leningen te vergelijken. Je kunt tarieven simpel naast elkaar leggen, voorwaardes zien die erbij horen en looptijden vergelijken zo veel als je wilt. Een lening vergelijken kun je trouwens ook doen met behulp van een hoop Internet sites die de laatste tijd zijn opgekomen.
Dus waarom is de financieel adviseur nog niet uitgestorven? Waarom heb je ze nog nodig, als alles zo gemakkelijk is? Of zit de vork toch anders in de steel?
rekenmachine-leningen-vergelijkenWant een rekenmachine kan dan een mooie formule bevatten, maar het kan niet met alle factoren rekening houden die er bij jou spelen. Lenen en vergelijken is dan ook een goed idee, maar leningen vergelijken met de hulp van een financieel adviseur kan misschien nog een betere optie zijn. Natuurlijk werkt zo'n man of vrouw ook niet voor niks. Maar bij een lening, die voor een langere tijd wordt afgesloten, kun je het geld snel terugverdienen.

Bij hypotheekadviseurs heb je natuurlijk ook the good, the bad and the ugly. Om de beste adviseur voor jouw situatie te kiezen moet je enerzijds je gevoel laten spreken en anderzijds jezelf ervan verzekeren dat je onafhankelijk advies krijgt.
Ziedaar dan ook het nadeel van een lening nemen bij een bank. Zo'n adviseur zal alleen bank producten adviseren. Het kan dan ook beter zijn om een onafhankelijk tussenpersoon te benaderen om leningen voor je te vergelijken.

Door: Paul Vrode

<< Terug van leningen vergelijken naar home